Over Ons

Over De Springhoek

De Springhoek uit Langsingerland is inmiddels meer dan 10 jaar geleden opgericht door Jim van den Oever. Onder zijn directie is de Springhoek uitgegroeid tot één van de meest kwalitatief erkende verhuurbedrijven uit Lansingerland en omstreken. Naast onze geroemde springkussens en stormbanen bestaat het assortiment onder andere uit statafels, biertafels, buffettafels, terrasverwarmers, sfeerverlichting, partytenten en biertaps. De levering, opbouw en productie hiervan doen wij overal in Nederland.

De Springhoek heeft onder haar klanten de reputatie opgebouwd betrouwbaar te zijn, kwalitatief de beste producten te leveren, en onberispelijk personeel in dienst te hebben waarmee uitmuntende dienstverlening gegarandeerd is. Ons klantenbestand bestaat wat betreft bedrijven onder andere uit scholen, BSO’s, sportverenigingen en ziekenhuizen, en bestaat tevens uit talloze tevreden particulieren. Kortom, wanneer u ook een onovertroffen verjaardag, straatfeest, braderie, bedrijfs- of verenigingsfeest wilt organiseren, dan is de Springhoek uw ideale partner.

Om de best mogelijke ervaring voor u te bewerkstellingen is de Springhoek maar liefst 7 dagen per week geopend, en leveren wij 24 uur per dag onze producten en diensten. Een recente ontwikkeling is dat de Springhoek nu tevens geregistreerd staat als erkend leerbedrijf. Onder de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is de Springhoek praktijkopleider voor studenten van de opleidingen Handel, Logistiek en Zakelijke diensverlening. Wij investeren hiermee niet alleen in de ontwikkeling van studenten, maar ook wij kunnen ons op deze wijze continu blijven ontwikkelen.

Bent u ook van plan om binnenkort de goederen en diensten van de Springhoek af te nemen, zodat er nog jaren wordt gesproken over uw fantastische feest? U kunt contact met ons opnemen per mail of telefoon, maar uiteraard kunt u ook altijd langskomen voor een kennismakingsgesprek en een kopje koffie op ons kantoor aan de Warmoeziersweg!