Partyverhuur Bergschenhoek

De Springhoek zorgt voor partyverhuur in Bergschenhoek. Wij zijn zelf ook gevestigd in Bergschenhoek dus wij kunnen erg goedkoop producten bij u leveren! Zo kunt u bij ons springkussens huren, stormbanen huren, stoelen huren, tafels huren, marktkramen huren, tenten huren, spellen huren en nog veel meer. Heeft u een feest in de tuin of een spelletjesmiddag op school? Wij kunnen hier goed mee helpen. Wij hebben een ruim assortiment producten en hebben al jarenlange ervaring in de partyverhuurbranche. Heeft u binnenkort iets nodig en wilt u advies hebben? Neem dan contact met ons op.

Springkussen of stormbaan huren in Bergschenhoek? Geen probleem. Wij hebben ook een ruim assortiment springkussens en stormbanen te huur. Wij hebben bijvoorbeeld kleine springkussens met een glijbaan voor slechts €60,-. Ideaal voor een klein kinderfeestje. Geeft u geen kinderfeestje maar organiseert u een sportdag voor school? Wij hebben ook stormbanen in het assortiment. Leuk voor de kinderen om zich helemaal te laten gaan!

Wij kunnen ook volledige verjaardagen voor u organiseren. Om te beginnen hebben we Sarah en Abraham poppen die u als blikvanger voor de deur kan zetten. Daarnaast kunnen we het hele pakket leveren. Denk hierbij aan een tent in de tuin, bbq erbij, stoelen en tafels, eventueel een geluidsset en verlichting, wij helpen graag. Ook door onze partners in Bergschenhoek zijn wij een betrouwbare partij. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Slagerij De Rooij en de Plus. Partyverhuur in Bergschenhoek zorgen wij voor! Trouwens, mocht u niet uit Bergschenhoek komen? Dat maakt niet uit, wij helpen u ook erg graag!

Partyverhuur Bergschenhoek