Springkussen huren Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel & Rodenrijs

Wilt u een springkussen huren in Bleiswijk, Berkel of Bergschenhoek? Bij De Springhoek kunt u verschillende soorten springkussen huren. Wij zijn in Lansingerland gevestigd, het is dus lekker om de hoek! Bij De Springhoek zijn wij gespecialiseerd in het verhuren van springkussen in Berkel, Bergschenhoek en Bleiswijk. Springkussen huren Bleiswijk kan voordelig bij ons. De springkussens worden altijd geleverd inclusief een blower, een grondzeil en haringen waarmee het springkussen verankerd kan worden. Het is erg belangrijk dat de veiligheid prioriteit nummer 1 is omdat wij geen ongelukken willen, daarom moet er altijd toezicht zijn door een volwassenen.

Feest voor de kinderen?
Heeft u binnenkort een feestje voor de kinderen. Of u nou uit Bergschenhoek, Berkel of Bleiswijk komt, u kunt altijd een springkussen bij ons huren. Een springkussen huren in Lansingerland is erg gemakkelijk bij De Springhoek. In heel Lansingerland rekenen wij daarom ook maar €15,- bezorgkosten. Daarnaast kunt u ook een springkussen ook huren bij ons en zelf ophalen. Veel van de springkussen passen al in een auto mits de achterbank naar beneden kan. Springkussen huren in Berkel of Bleiswijk kan al vanaf €60,- klik hier voor alle springkussen!

Wat hebben wij nog meer?
Wij hebben verschillende producten. U kunt natuurlijk springkussens huren in Berkel en Bergschenhoek, maar wij hebben ook stormbanen in verschillende maten! Daarnaast hebben wij ook andere partyverhuur producten waaronder marktkramen, stoelen, tafels, heaters, koelkasten, glazen, Sarah’s, Abraham’s en nog veel meer! Voor het hele assortiment kunt u kijken bij alle categorieën linksboven op de pagina. Mocht u meer informatie willen over het huren van springkussen of andere producten dan kunt u altijd contact opnemen met ons via mail of via de telefoon. Klik hier voor de contactpagina!

springkussen huren berkel bergschenhoek bleiswijk