Springkussen huren Zoetermeer

De Springhoek in Lansingerland is gespecialiseerd in het verhuren van springkussen, stormbanen, partyverhuur en overige producten. Wilt u een springkussen huren in Zoetermeer? Dan kunt u altijd bij De Springhoek terecht. Wij hebben verschillende soorten springkussen te huur in Zoetermeer. Zo hebben wij luchtkussens met een dak, zonder een dak, multiplay springkussens of springkussens met glijbaan. Deze springkussen huren in Zoetermeer kunt u doen voor al uw kinderfeestjes, sportdagen of andere evenementen waar u de kinderen lekker wilt laten spelen! De Springhoek heeft veiligheid van de luchtkussen hoog in het vaandel staan. U krijgt er daarom altijd gronzeil en haringen bij. De springkussen kunt u al krijgen vanaf €60,- klik hier om springkussen te huren in Zoetermeer!

Naast springkussens kunt u ook stormbanen en andere attracties huren in Zoetermeer. Wij hebben stormbanen te huur van maar liefst 17 meter! Ook hebben wij een buikschuifbaan en andere partyverhuurartikelen. Partyverhuur Zoetermeer doet de Springhoek ook. Wij verhuren onder andere tafels, stoelen, marktkramen, heaters en nog vele andere producten. De Springhoek bestaat al 10 jaar en heeft daardoor al veel ervaring met springkussen en ander partyverhuur. Wilt u advies hebben over springkussens huren in Zoetermeer? Dan kunt u altijd bellen of mailen, ga hier naar de contactpagina.

Kinderfeestje?
Heeft u binnenkort een kinderfeestje? Wij hebben springkussen voor de allerkleinste! De meeste springkussens die u kunt huren passen zelfs in de auto! Heeft u een auto waarbij de achterbank naar beneden kan? Dan kunt u in veel gevallen zelf het springkussen ophalen bij ons in Bergschenhoek! Mocht het niet passen of wilt u dit liever aan ons over laten? Wij bezorgen ook in Zoetermeer, de gemiddelde kosten voor het transport komen ongeveer op €35,- naar Zoetermeer.

springkussen huren zoetermeer